Psičko 40-krat ustrelili v glavo

Foto: Žurnal24 (Foto: Facebook)
Policija išče okrutneže, ki so kar 40-krat v glavo ustrelili psičko, ji zvezali tačke in živo zakopali. Iz zemlje ji je gledal le smrček.
Oglej si celoten članek

Malteški policisti so rešili psičko, ki so jo neznanci zakopali živo, pred tem pa z zračno puško 40-krat ustrelili v glavo. Iz zemlje je gledal le njen smrček.
 
Našli so jo po prijavi, da naj bi v kleti ves čas civilili trije psi. Policisti so se odzvali prijavi, odšli na prizorišče in zagledali srhljiv prizor – zakopano psičko, ki ji je iz zemlje gledal le smrček, piše Mirror. Psičko so izkopali in jo odpeljali k veterinarju.

"Iz glave smo ji morali odstraniti naboje. Nekdo jo je moral namerno večkrat od blizu ustreliti v glavo, ni šlo le za naklučje," je povedal veterinar Trevor Zammit in dodal: "Verjetno se je premikala in na srečo ni dobila naboja v možgane."

Psička Star, kot so jo poimenovali njeni rešitelji, ima tudi svojo stran na družabnem omrežju Facebook. Pridružilo se ji je že skoraj 20 tisoč ljudi, še piše Mirror.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.