Putin in Berlusconi dosmrtna premierja

Foto: Žurnal24 Berlusconi in Putin - premierja do smrti. (Foto: Reuters)
Ruski premier Putin in italijanski Berlusconi bosta pomagala voditi državi do svojega 120 leta. Tako se je vsaj pošalil Putin.
Oglej si celoten članek

Italijanski premier Silvio Berlusconi je povabil ruskega kolega Vladimirja Putina, da bi njegova država sofinancirala raziskave o možnosti podaljšanja življenja.

„Torej bova premierja do 120. leta?“ se jem pošalil Putin. A Berlusconi v to dvomi, saj je delo premierja zelo naporno, vsaj glede na njegove izkušnje. „Ne boš verjel, vendar letos nisem imel niti dneva dopusta,“ je potožil Putinu. Ta se je strinjal, da je res težko najti čas zase, če si predsednik vlade. Putin zato predlaga, da bi odšla za nekaj dni skupaj v Berlusconijem na počitnice, poroča BBC. Datum še ni določen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.