"Putin je živ, Jobs mrtev. Svet ni pravičen"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pisatelj Salman Rushdie je z zapisom na svojem Twitter profilu ob smrti Steva Jobsa zopet vzbudil zanimanje javnosti.
Oglej si celoten članek

"Vladimir Putin ima 59 let danes in je živ. Steve Jobs pri 56 ni več živ. Svet ni pravičen," se je glasil njegov zapis. Nanj so se odzvali nekateri, ki so menili, da ni pravično, da je Rushdie še živ. "Nekateri sovražniki so izpostavili, da sem starejši od 60 in namignili, da je tudi to nepravično. Samo zato, ker ste to rekli, bom dočakal 600 let," jim ni ostal dolžan.

Rushdie, najbolj znan po svojem romanu Satanski stihi, zaradi katerega je ajatola Homeini na njegovo glavo razpisal nagrado, je zelo aktiven na socialnem omrežju Twitter. Med drugim se je v zadnjih dneh spomnil obletnice umora ruske novinarke Ane Politkovske in izrazil podporo okupaciji Wall Streeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.