Putin jo je imel tako rad, da ji je kupil stanovanje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ruski predsednik je tej ženski kupil stanovanje v mestu, kjer so nepremičnine med najdražjimi na svetu.
Oglej si celoten članek

Mina Judistkaja Berliner, ženska, ki je ruskega predsednika Vladimirja Putina učila nemški jezik, je v 97. letu starosti umrla v Izraelu.

Ženska, ki jo je imel Putin tako rad, da ji je kupil stanovanje v Tel Avivu, je pokopala v mestu Petah Tikvi. Rusko veleposlaništvo je zavrnilo komentar na poročanje medijev, da so ruski diplomati pomagali pri organizaciji pogreba.

Berlinerjeva je Putina učila v srednji šoli v Sankt Petersburgu. "Bil je dober učenec, dobro se je učil tako slovnice kot si zapomnil besede," je povedala v pogovoru za agencijo dpa pred tremi leti.

Putin se je s svojo nekdanjo učiteljico nazadnje srečal v Jeruzalemu leta 2005. Po tem srečanju ji je ruska vlada v Putinovem imenu kupila stanovanje v Tel Avivu, mestu, kjer so nepremičnine med najdražjimi na svetu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:37 19. December 2017.

    Ledena,bravo Vlado?Če prav razumem je ruska vlada kupila stanovanje v njegovem imenu.Torej so stanovanje plačali ruski davkoplačevalci.Kaj bi rekla.če bi …

  • 22:13 18. December 2017.

    Lepo.

  • 18:30 18. December 2017.

    če bi jaz srečal nemškutarco Nado Dol. , joj joj, kok je bila žleht

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.