Putin pod vodo odkril starodavni amfori

Foto: Reuters Putin, amfora Foto: Reuters Putin, amfora Foto: Reuters Putin, amfora Foto: Reuters Putin, amfora Foto: Reuters Putin, amfora Foto: Reuters Putin, amfora Foto: Reuters Putin, amfora Foto: Reuters Putin, amfora Foto: Reuters Putin, amfora
Ruski premier Vladimir Putin, znan po svojem 'mačo' videzu, si je ob obisku arheološkega najdišča v antični Fanagoriji nadel potapljaško opremo in iz morja potegnil dve starodavni amfori. "Ruska Atlantida" je nanj pustila izjemen vtis.
Oglej si celoten članek

Putin se je v medijih že večkrat pojavil kot pravi mačo. Poleg črnega pasu v judu je med drugim z uspavalno pištolo obvladal tigra, spustil leoparda v nacionalni park, streljal s harpuno in se preizkusil v vožnji miga.

Foto: Reuters Putin, ponev Prevelikega zalogaja pa mu nista predstavljala niti krivljenje ponve ali polaganje rok z mišičastimi mladeniči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.