Putin se je le pojavil!

Po dnevih ugibanja, kje je predsednik ruske federacije, se je danes na fototerminu le pojavil.
Oglej si celoten članek

Ruski predsednik Vladimir Putin je danes na uradnem obisku sprejel kirgiškega predsednika Almazbeka Atambajeva, skupaj pa sta se udeležila fototermina v Konstantinovi palači v Sankt Peterburgu. Novinarji in fotoreporterji, ki so se dogodka udeležili, na Twitterju pišejo, da izgleda zdrav. Putin pa naj bi Atambajeva celo vozil naokoli v avtomobilu.

Putinov tiskovni predstavnik je govorice zanikal in pojasnil, da je predsednik le delal v miru. "Bilo bi nam dolgčas, če ne bi bilo govoric," pa se je na ugibanja odzval Putin.

V minulih dneh so namreč v medijih zaokrožili številne špekulacije, da se Putin ne počuti dobro, saj se v javnosti ni pokazal že enajst dni. Pojavila so se celo ugibanja, da naj bi umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.