Razbil dragoceni mercedes

Foto: 24sata Prometna nesreča, mercedes AMG
Avto je zletel s ceste, podrl prometni znak in ostal na obcestnih količkih.
Oglej si celoten članek

Okrog pol enih ponoči je na križišču Avenije Dubrava in Čulinečke ulice v Zagrebu prišlo do prometne nesreče, poškodovanih ni, so potrdili na policiji.

"Nisem videla, kaj se je zgodilo, ko sem šla mimo, je tam že bila policija. Avto je bil na količkih ob cesti, kot kaže, je podrl znak na križišču," je sporočila bralka portala 24sata.

Sodeč po fotografijah gre za dragega mercedesa AMG GT R Coupe, ki ima približno 600 konjskih moči, cena za modele 2016 in 2017 pa je od 70 do 140 tisoč evrov, še poroča omenjeni portal.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.