Razlog hude psihične težave

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Iz sosednje Italije prihaja spet grozljiva novica. 39-letna ženska iz Mantove je kruto umorila svoja otroka, dveletno hčerkico in petletnega sinčka.
Oglej si celoten članek

Kasneje si je želela soditi sama, a so jo našli še pred smrtjo in preprečili samomor. Zdaj je v bolnišnici.

Kruto

Po rekonstrukciji dogodkov, je ženska zgodaj zjutraj z vzglavnikom zadušila hčerkico, jo pokrila z odejo in jo pustila na postelji. Trupelce je kasneje našel oče s policisti.

Nato je vzela velik kuhinjski nož in se z avtom odpeljala s svojim petletnim sinčkom. Odpeljala je na odročno območje, ubila sina in ranila sebe. Kasneje jo je našel moški in videl, da si je nož zarila v trebuh. Nemudoma je poklical reševalce in policiste. Njen mož je bil znan bivši igralec rugbija.

xxx

Razlog za umor otrok so bile hude psihične težave.

Stiske mater "Detomor je dejanje, ob katerem obmolknemo"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.