Razpustili stranko pedofilov

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Člani nizozemske stranke samooklicanih pedofilov so se odločili, da bodo razpustili stranko, potem ko že drugič niso uspeli zbrati dovolj podpisov za sodelovanje na volitvah.
Oglej si celoten članek

Iz stranke, katere člani so se zavzemali za dovoljeni spolni odnos z 12-letnimi otroki, so sporočili, da niso uspeli zbrati 600 podpisov za sodelovanje na volitvah, ki bodo junija. Za osvojitev poslanskega mesta v nizozemskem parlamentu je v povprečju treba zbrati 60 tisoč glasov, je poročal index.hr.

Stranki že leta 2006 ni uspelo prestopiti volilnega praga. Tedaj je že samo njen nastanek izzval mednarodno zgražanje. Ustanovitelji stranke menijo, da je razprava o stranki preprečila razprave o ciljih, katere želijo doseči, zato so se odločili, da jo razpustijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.