Razstrelil se je pred diskontom

Foto: Žurnal24 Moški se je razstrelil pred diskontno trgovino v Moskvi. (Foto: Reuters)
V Moskvi se je nek moški pred diskontno trgovino razstrelil z ročno bombo. Drugih poškodovanih ni. Ruske oblasti niso izključile možnosti, da gre za novo teroristično dejanje.
Oglej si celoten članek

Moški se je pred trgovino v severovzhodnem delu Moskve po pripovedovanju prič pripeljal v srebrnem terencu, izstopil in šel proti vhodu trgovine.

"Zamomljal je nekaj nerazumljivega, izvlekel granato in potegnil varovalko, sledila je eksplozija," je povedal očividec.     
 
Ranjenih zaradi incidenta, katerega motiv ni znan, ni bilo, ruske oblasti pa še niso izključile možnosti, da gre za novo teroristično dejanje v ruski prestolnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.