Razstreljeni ob sončnem zahodu

Foto: Žurnal24 Ranjene policiste so pripeljali v bližnjo bolnišnico.
Na severozahodu Pakistana je bila skupina policistov tarča samomorilskega napada. Umrlo je najmanj 18 policistov.
Oglej si celoten članek

V današnjem samomorilskem napadu na severozahodu Pakistana v bližini meje z Afganistanom je bilo po zadnjih podatkih ubitih najmanj 18 policistov, več je ranjenih. Napad se je zgodil nekaj ur po tem, ko so bili v ameriškem napadu v nemirnem Južnem Vaziristanu na jugovzhodu Pakistana ubiti štirje skrajneži.

Napadalec se je približal nadzorni točki Torkam v regiji Kiber in sprožil eksplozijo. Napad se je zgodil v trenutku, ko so se policisti zbrali na obroku po sončnem zahodu v času muslimanskega svetega meseca ramadan.

Očividci so povedali, da je napadalec stopil v prostore policije in se razstrelil. Veliko ranjenih je povedalo, da so videli nekoga, ki je bil podoben majhnemu dečku, ki je policistom v vrčih prinesel vodo. Po navedbah agencije AP ni potrjeno, ali je bila ta oseba napadalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.