Razvraten ameriški konzul

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Odprl naj bi zasebni bordel in občeval tudi s tremi prostitutkami na dan.
Oglej si celoten članek

Ameriška diplomacija ima te dni žgečkljivo kost za glodanje. Konzul Donald Moore, ki je v Italiji mandat opravljal od leta 2010 do lani, je diplomatsko misijo, milo rečeno, spremenil v zasebni bordel.

Razvrat je Newsweeku razkrila Kerry Howard, zaposlena na konzulatu. Glavno vlogo v spolnih igricah z lokalnimi prostitutkami, ki jih je obvladovala zloglasna mafija Camorra, naj bi imel ravno Moore, ki jih je v svoj apartma pripeljal tudi tri na dan. Do svojih prostorov je dal speljati posebno dvigalo, ki se je odprlo le na podlagi pravilno odtipkane kode. To je svojim najljubšim prijateljicam noči tudi zaupal. V prostore naj sicer za čez noč ne bi spustil varnostnikov, ki so želeli predlani po krvavem napadu na ameriški konzulat v Bengaziju poostriti nadzor.

"Ženske so kot žvečilni gumi. Ustvarjene so za to, da jih človek prežveči, potem pa izpljune," naj bi se po besedah zaposlenih na konzulatu hvalil Moore. Svoje avanture je poimenoval "sexercise", torej nekakšna spolna vadba. Spal je z večino neapeljskih prostitutk, v spolne odnose pa naj bi prisilil tudi na konzulatu zaposleno prevajalko, ki je z njim tudi zanosila. Konzul naj bi jo prepričal v splav.

Predstavnik za stike z mediji na konzulatu primera ne komentira, vsa vprašanja preusmerja na State Department v Washingtonu. Ta vse obtožbe zavrača in napoveduje tožbo zoper dobro ime.

Po navedbah Newsweeka naj bi imel Moore težave s ženskami že na prejšnjih mestih, vendar očitno ima neko močno vez v State Departmentu, ki ga ščiti. Trenutno službuje v Alabami na vojaški akademiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:00 8. April 2014.

    ..in verjetno ta konzul je prijatelj Berlusconija

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.