Reeva noseča z drugim?

Foto: EPA
Foto: EPA
Oscar Pistorius naj bi svoje dekle Reevo Steenkamp ubil, ker je bila noseča z drugim moškim.
Oglej si celoten članek

Po pisanju ameriškega tabloida National Enquirer naj bi južnoafriški olimpijec Oscar Pistorius svoje dekle Reevo Steenkamp ubil, ker je bila noseča z drugim moškim, domnevno z nekdanjim prijateljem, ragbistom Francoisom Hougaardom. Enquirer je zapisal, da je manekenka Pistoriusu priznala nosečnost, nakar je ta pobesnel.

Tudi policijska poročila navajajo, da je Steenkampova še naprej imela stike z nekdanjim prijateljem, kar Pistoriusu ni bilo všeč. Pistorius in njegovi odvetniki niso želeli komentirati pisanja National Enquirerja, so pa samo sporočili, da želijo v miru pripraviti komemoracijo za Reevo. Ta bo v Pretorii, v hiši Pistoriusovega strica Arnolda, kjer športnik trenutno prebiva. Steenkampovo so pokopali pred tednom dni v Port Elizabethu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.