Reka je bila pod vodo

Foto: Goran Kovačić/Pixsell Poplave Hrvšaka Foto: Goran Kovačić/Pixsell Poplave Hrvšaka Foto: Goran Kovačić/Pixsell Poplave Hrvšaka
Reko prizadelo močno deževje. Ceste so bile poplavljene, celotno mesto je ostalo brez elektrike.
Oglej si celoten članek

Težave z vremenom so imeli tudi na Hrvaškem. V Reki je v zelo kratkem času padlo neverjetnih 176 litrov dežja na kvadratni meter. Po pisanju Novega lista je voda močno ovirala promet. Ceste so se spremile v reke. Nekaj pred polnočjo je celotno mesto ostalo brez elektrike. O težavah v prometu zaradi močnih padavin poročajo tudi iz Splita.

Močno deževje je Reko prizadelo že v sredo, piše 24sata. Vremenoslovci tudi danes za Hrvaško napovedujejo močne nalive in nižje temperature.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.