Rekord: 119 milijard evrov težka ločitev

Foto: zurnal24.si razno 08.05.13. denar, euro, stetje, bankovci, A bank employee counts Euro notes Foto: Boštjan Tacol slovenija 27.03.2012 denar, bankovci, Evro, finance, foto: Bostjan Tacol
Par je odločitev sprejel soglasno po daljšem obdobju, ko sta živela ločeno.
Oglej si celoten članek

Ustanovitelj in izvršni direktor spletnega giganta Amazon Jeff Bezos, ki je lani postal najbogatejši Zemljan, je danes sporočil, da se po 25 letih zakona ločuje od svoje soproge MacKenzie.

"Tako čudovito skupno življenje sva imela kot poročen par in pred seboj vidiva čudovito prihodnost, kot starša, prijatelja, partnerja v poslih in projektih ter kot posameznika, ki bosta zasledovala lastne projekte in avanture," je zapisal par v skupni izjavi, ki jo je tvitnil Bezos.

54-letnik in 48-letnica sta zagotovila, da bosta še naprej ostala prijatelja. Dodala sta, da so družinski člani in prijatelji že dlje časa vedeli, da načrtujeta ločitev.

Par ima štiri otroke, tri sinove in posvojeno hčer.

Lastnik Washington Posta je ustanovil Amazon leta 1995 in ga razvil v največjo spletno trgovino. Njegovo premoženje ocenjujejo na skoraj 137 milijard dolarjev in je lani s prvega mesta najbogatejših izrinil ustanovitelja Microsofta Billa Gatesa.

MacKenzie Bezos je pisateljica, pomembno vlogo je imela tudi pri podpiranju ambicij svojega moža.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.