Rekorder v požiranju žarnic ropal banke

Foto: Youtube
Foto: Youtube
R.J. Williams se je lani decembra vpisal v svetovne anale kot človek, ki je sposoben najhitreje pojesti žarnico. A od te nenavadne sposobnosti očitno ne more živeti, saj je postal navaden ropar.
Oglej si celoten članek

Newyorčana so namreč v minulih dneh aretirali, potem ko je po velemestu oropal kar sedem bank. Na koncu so ga ujeli zaradi pogumnih bančnih uslužbencev.

R.J. Williams si je z na list papirja napisanimi grožnjami na bančnih okencih nabral že za več kot 11 tisoč evrov plena, ko je vstopil v še eno banko. Tam pa ga je izdala neumnost, saj je nameraval isto banko oropati že teden pred tem in ga je uslužbenec prepoznal zaradi košatih zalizcev, poroča NY post.

Williams jo je popihal, vendar so mu uslužbenci, ki so pred tem sprožili tihi alarm, sledili. Williams se je sicer v mirnem kotičku bližnje ulice preoblekel, a to ni ušlo njegovim zasledovalcem in so ob prihodu policije takoj pokazali nanj. Policisti so v njegovih žepih našli tudi nedokončano sporočilo, ki ga je začel pisati na bančnem okencu.

R.J. Williams je decembra postavil svetovni rekord v požiranju navadne žarnice. Pravila so določala, da lahko pusti le kovinske dele, Williams pa je ostalo spravil po grlu v 33 sekundah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:17 8. Junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.