Republikanci: Ustavite financiranje Trumpa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Več kot 70 republikancev, med njimi pet nekdanjih članiv kongresa, poziva vodstvo republikanske stranke, naj ne financira več volilne kampanje republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa.
Oglej si celoten članek

Odprto pismo je podpisalo več kot 70 republikancev. Predsednika nacionalnega odbora pozivajo, da ustavi financiranje kampanje Donalda Trumpa in se osredotoči na zaščito ranljivih kandidatov na volitvah v senat in predstavniški dom. "Prepričani smo, da je Donald Trump razdiralen, malomaren in nesposoben. Zaradi rekordne nepriljubljenosti tvegamo, da bodo demokrati zmagali zelo prepričljivo."

"Zgolj takojšnja preusmeritev vseh sredstev za zaščito ranljivih kandidatov na volitvah v senat in predstavniški dom bi preprečila potop republikancev s sidrom s Trumpovim grbom okoli vratu," so, kot navaja Business Insider, zapisali republikanci.

Dodajajo, da odločitev ne bi smela biti težka, saj so Trumpove možnosti, da postane predsednik ZDA, iz dneva v dan manjše. Zadnje ankete so namreč pokazali veliko prednost kandidatke demokratov Hillary Clinton.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.