Reševalci našli filipinskega ministra

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Filipinski reševalci so danes našli razbitine letala, ki je v soboto s filipinskim notranjim ministrom Jessejem Robredom na krovu med poskusom zasilnega pristanka strmoglavilo v morje.
Oglej si celoten članek

Ministrovo truplo so iz morja že potegnili na površje, tekom dneva pa naj bi potegnili še trupli pilota in kopilota.

Nesreča manjšega letala se je v soboto zgodila v bližini kraja Masbate, ki leži kakih 400 kilometrov jugovzhodno od filipinske prestolnice Manila.

Letalo je sporočilo težave z motorjem in zaprosilo za pomoč pri zasilnem pristanku, vendar ni uspelo pristati, je pojasnil predstavnik lokalnih oblasti. Strmoglavilo je približno 500 metrov pred mestom.

Nesrečo je preživel le ministrov pomočnik, ki se mu je uspelo rešiti, medtem ko se je letalo potapljalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.