Reševanje pomivalcev v živo

Foto: EPA One World Trade Foto: EPA One World Trade Foto: EPA One World Trade
Twitter, ameriški spletni portali, televizijski programi so danes polni posnetkov dveh pomivalcev oken, ki sta obvisela v zraku ob najvišji stolpnici v New Yorku.
Oglej si celoten članek

Reševanje dveh mož je potekalo praktično v živo; potem ko je zatajil eden izmed dveh nosilnih kablov, sta pri 68. nadstropju obvisela v zraku. Moška sta na rešitev čakala dobro uro; da so ju rešili, so morali rezati steklene stene nebotičnika.

Nebotičnik One World Trade, ki stoji na mestu, kjer sta včasih stala zrušena dvojčka, so dokončno odprli prejšnji teden. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.