Rešili osemmesečnega fantka

Foto: EPA
Foto: EPA
Reševalci so po treh dneh potresa, ki je prizadel Turčijo, izvlekli še enega preživelega. Osemmesečnega fantka, ki je med potresom padel v predal omare.
Oglej si celoten članek

Mahirja Arlija, starega komaj osem mesecev, so reševalci izvlekli izpod ruševin. Sporočili so, da je deček pod ruševinami preživel kar tri dni. Rešil ga je predal omare, v katerega je padel po potresu.

"Ne vem, kako je padel v predal, vendar se zdi, da ga je rešilo ravno to," je povedala njegova mati.

Preteklo nedeljo je pokrajino Van v Turčiji stresel potres z močjo sedme stopnje po Rihterju. Umrlo je najmanj 596 ljudi, več kot štiri tisoč se jih je poškodovalo. Izpod ruševin so reševalci do zdaj rešili 230 ljudi, včeraj pa je bil zadnji dan iskanja preživelih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.