Riba, ki ljubi moške testise

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia
Na jugu Švedske lokalne službe opozarjajo moške, naj se v vodo odpravljajo le v plavalni opremi, torej kopalkah, sicer lahko ostanejo brez testisov. Tam so našli vrsto ribe, ki rada zagrize v moški ponos.
Oglej si celoten članek

Lokalni ribiči so namreč v kanalu Øresund med Dansko in Švedsko ujeli 21 centimetrov veliko ribo vrste pacu, ki se je drži vzdevek "rezalka jajc". Danski narodni muzej je opozoril tamkajšnje prebivalce, da je morda v vodi še več teh rib, zato previdnost ne bo odveč. 

Po pisanju Independenta gre za prvi primer, ko so to vrsto sicer sladkovodne ribe ujeli v Evropi. Pacu je bližnja sorodnica zloglasne, manjše, a precej napadalnejše piranhe, zraste pa lahko do 90 centimetrov in tehta vse do 25 kilogramov. Iz Južne Amerike in predelov jugovzhodne Azije so v preteklosti pogosto poročali o napadih na ribiče, ki so izkrvaveli do smrti, potem ko jim je pacu odgriznil genitalije. 

"Pacu običajno ni nevarna ljudem, vendar pa je lahko njen ugriz zelo resen. Ponekod so se zgodile nesreče, ko je riba možem odgriznila testise. To storijo, ker so lačne, moški testisi pa se zelo dobro prilegajo veličini njihovih ust," je pojasnil Henrik Carl, strokovnjak iz omenjenega muzeja. A Carl svari pred paniko. "Precej verjetneje je, da boste v vodi utonili, kot pa da vam bo riba odgriznila testise."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:35 21. Avgust 2013.

    novinarji res samo se nakladate!!! "To storijo, ker so lačne, moški testisi pa se zelo dobro prilegajo veličini njihovih ust," …

  • 21:41 11. Avgust 2013.

    "prilegajo veličini njihovih ust" V slovenscini je "velikost" in ne "velicina"

  • 19:07 11. Avgust 2013.

    Ja ja, kisle kumarice pa to....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.