Rodila na travniku

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mlada Američanka Elizabeth Whitehead, 21-letnica iz New Jerseya, je rodila tri mesece pred rokom. To še ne bi bilo nenavadno, če mladenka sploh ne bi vedela, da je noseča!
Oglej si celoten članek

Tako je do nenapovedanega poroda prišlo kar na travniku na obrobju mesta. Mimoidoči so poklicali policijo in reševalce, ki so na lokaciji našli ležečo mater in ob njej otroka, ki je bil z njo še vedno povezan s popkovino. Malčku ob prihodu osebja ni bilo srce.

Tehtal je le dober kilogram

Takoj se je začela reanimacija majhnega dečka, ki je tehtal komaj malce več kot kilogram. Huffington Post poroča, da je srce novorojenčka začelo biti na poti v bolnišnico.

Mlada Elizabeth že ima devet mesecev starega sina. Tokrat ni vedela, da je noseča, saj je njen test nosečnosti dvakrat dal negativen rezultat. Mislila je, da ima le težave z želodcem.

Tako malček kot mati sta sedaj izven nevarnosti in dobro okrevata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.