Rodila v stranišču in otroka pustila na previjalni mizi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mati je poleg otroka pustila sporočilo.
Oglej si celoten članek

Policija v Tusconu išče žensko, ki je na tamkajšnjem letališču rodila otroka. Ženska je rodila na stranišču. Od tam se je z otrokom v naročju sprehodila do previjalnice, kjer je pustila novorojenčka. 

"Prosim, pomagajte mi. Moja mama ni vedela, da je noseča. Nezmožna je skrbeti zame. Prosim, obvestite oblasti, da mi najdejo dober dom. Želim le najboljše zanj. Prosim. Žal mi je," je v sporočilu zapisala ženska. 

Ker vse od 14. januarja, ko je otrok privekal na svet, niso našli njegove matere, se je policija odločila deliti posnetke, s pomočjo katerih bi jo lahko identificirali. Policisti menijo, da je ženska rodila nekaj ur, preden so našli otroka. Otroka naj bi umila, ga zavila in nato odnesla na drugo stran letališča. 

Za otroka trenutno skrbi center za socialno delo. Če bodo našli njegovo mamo, ji lahko grozi kazenska ovadba, ker je zapustila otroka na letališču. V Arizoni namreč lahko novorojenčke pustijo v bolnišnicah, cerkvah in na izbranih lokacijah, za katere velja, da so varne. Letališče ne spada mednje. 

*fotografija je simbolična

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:44 10. Februar 2018.

    Boljše tako, kot da otrok trpi ob njej. Ker ni bila pripravljena nanj, biga gotovo zanemarjala tako fizično, kot čustveno. …

  • 13:46 10. Februar 2018.

    Ta Mati je poskrbela za otroka toliko,da ostane pri življenju.Zato se ga je odrekla javno pred očmi vseh,kateri so posredovali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.