Rodman zapel Kim Džong Unu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nepričakovano voščilo Kim Džong Unu.
Oglej si celoten članek

Upokojeni ameriški košarkar Dennis Rodman je pred prijateljsko tekmo v Pjongjangu ob rojstnem dnevu severnokorejskega voditelja Kim Džong Una svojemu prijatelju zapel "Happy Birthday" (Vse najboljše, op. p.).

Turistični vodnik Simon Cockerell, ki si je tekmo ogledal, je za ameriške medije povedal, da se je vse skupaj začelo precej "nadrealistično", a so v nadaljevanju košarkarju pomagali gledalci. "Bilo je nepričakovano in verjetno nenačrtovano," je povedal. "Kim Jong Un se je smejal, ni bilo videti, da bi voščilo pričakoval."

Nekdanji zvezdnik lige NBA  je obisk komunistične države označil za svojo različico "košarkarske diplomacije", a ameriško zunanje ministrstvo se od njegovega početja distancira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.