Roj sršenov napadel žensko, gasilci niso upali do vrat

Foto: Profimedia Sršenje gnezdo
Roj sršenov je včeraj v kraju Otišić, kakih 40 kilometrov od Knina, napadel starejšo žensko.
Oglej si celoten članek

Gasilci so obvestilo o napadu sršenov na starejšo žensko prejeli okrog pol enajstih dopoldan, povedali so jim, da je pred sršeni pobegnila v hišo, potem pa se ni več javila.

Zaradi velike števila sršenov gasilci niso mogli do vrat hiše, zato so poklicali lokalnega čebelarja in ga prosili, naj jim posodi svojo zaščitno obleko. Tako zaščiteni so prišli do vrat, ki so bila na srečo odklenjena. V hiši so našli žensko, ki je bila pri zavesti, a je bila hudo popikana po rokah in glavi, poroča index.hr.

Ogromno jih je To je razlog, da je letos neprimerno več sršenov in os

Magazin Domača lekarna: Prva pomoč ob piku os ali sršenov

Odpeljali so jo v splitsko bolnišnico.

dezurni@zurnal24

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:55 19. Avgust 2018.

    Boljša ponudba ... Moja zadnja plača za Google 8000 € za delo 18 ur na teden na spletu. Sem se …

  • 11:42 19. Avgust 2018.

    Ce ni od srsenov umrla,bo pa od struckotov v splitski bolnisnici

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.