Rolex za 25 tisoč € nesel na policijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Komunalni delavec je v odtoku našel zlati rolex, vreden 21 tisoč funtov, in ga nesel na policijo. Kljub vsemu upa, da se v mesecu dni lastnik ne bo zglasil na policiji in bo ura njegova.
Oglej si celoten članek

Britanec Arron Large je čistil odtok blizu železniške postaje v britanskem mestu Chalkwell, kjer je našel uro znamke Rolex, vredno 21 tisoč funtov (25 tisoč evrov). Ni je prodal in si kaj privoščil, ampak jo je nesel na policijo.

"Navajeni smo, da v odtokih najdemo različne stvari, zato me ni ganilo, ko sem našel uro," je povedal 28-letnik. "Po eni strani bi bilo lepo, če bi se lastnik oglasil, po drugi pa je bil verjetno zavarovan, zato nekako upam, da bom uro dobil," je za Daily Mail še povedal najditelj. Če namreč lastnik rolexa ne pride po uro v 30 dneh, bo ta romala k očetu dveh otrok, ki pa bo morebitni dobiček delil s sodelavcem. Policisti so presenečeni, da lastnik nečesa tako dragega ni prijavil kot izgubljeno ali ukradeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.