Roparja spremenil v ognjeno kroglo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Oboroženi ropar se je spravil na napačnega.
Oglej si celoten članek

Le nekaj ur po umoru 17-letnega dekleta, zaradi katerega je nekdanji nogometaš Rivaldo turiste posvaril pred prihodom na olimpijske igre, se je v Sao Joao de Meriti v Braziliji odvil rop bencinske postaje, ki so ga posnele nadzorne kamere.

Ropar se je z avtomobilom pripeljal na bencinsko postajo, kjer mu je zaposleni natočil gorivo. Ko je, še vedno sedeč v avtomobilu, od zaposlenega zahteval denar, je ta prijel v roke cev za dolivanje goriva in ga zalil. Ropar  je ustrelil proti zaposlenemu, iskra iz pištole pa je povzročila eksplozijo, ki je roparjevo vozilo spremenila v ognjeno kroglo. Ropar je utrpel opekline na 87 odstotkih telesa in se v bolnišnici bori za življenje.  

Zaposleni je povedal, da je roparju dal denar, ki ga je imel v žepu, a ga je slednji posvaril, da jih bo skupil, če mu ne da vsega denarja in bo moral iz avtomobila. 

Policija je ob tem posvarila, da je bil odziv zaposlenega nevaren. "To ni nekaj, kar bi priporočali. V tem primeru je delovalo, ampak žrtev mora poskrbeti za svojo varnost," so dejali. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.