Roparja zlatarno zamenjala za restavracijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dva ne prav pametna roparja sta poskušala izkopati tunel do zlatarne, a sta zgrešila in namesto v zlatarno vdrla v restavracijo s hitro prehrano.
Oglej si celoten članek

Avstralska roparja Peter Welsh in Dwayne Doolan sta iz stranišča, ki se nahaja za zlatarno in znano restavracijo hitre prehrane Kentucky Fried Chicken, hotela prebiti zid in vdreti v zlatarno, a se jima je ni izšlo pri matematiki. Znašla sta se v restavraciji, od koder sta nato na hitro ukradla tisoč funtov (približno 1.220 evorv) in pobegnila.

Kot je zapisano v sodniških papirjih, sta roparja v zlatarno v istem večeru hotela vdreti trikrat. Prvič, ko sta hotela vdreti skozi izložbo, a jima ni uspelo, potem pa sta skušala vstopiti še skozi zadnja vrata, a sta pristala v trgovini za domače ljubljenčke. Zadnji poskus ju je pripeljal v restavracijo s hitro prehrano. Ko sta pobegnila, ju je policija hitro ujela in ju aretirala. Welsha so obtožili oboroženega ropa, kraje, vloma in poskusa vloma, Doolana pa ropa in kraje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.