Rovinjska plaža greha

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Črna gradnja. Ruski investitorji so si ob svingerski plaži omislili dnevno-nočni klub.
Oglej si celoten članek

"S prijatelji smo se iz radovednosti z barko odpeljali k Rovinju in šli do plaže, na kateri naj bi se po govoricah že nekaj let zbirali svingerji, ter bili šokirani nad tem, kar se tam dogaja. Ljudje – med njimi je bilo ogromno Slovencev – javno masturbirajo, videli pa smo tudi zelo debelo žensko, ki je s škatlo papirnatih robcev sedela v senci in oralno zadovoljevala moške različnih starosti, ki so čakali v vrsti. Opazoval sem italijanski par srednjih let, h kateremu je stopil moški in vprašal: 'Posso un po?' (lahko malo, op. p.). Italijan mu je dal kondom in moški je seksal z žensko, njen partner pa ju je gledal," povzema bralec dogajanje na rovinjski plaži Punta križ.

Zdaj še klub

Rovinjčane je poleg tega, da se njihova romantično-turistična destinacija spreminja v destinacijo za seks turizem, močno razburila namera ruskih investitorjev. Ti so se na zemljišču, ki je po podatkih hrvaške geodetske uprave kmetijsko, odločili postaviti svingerski dnevno-nočni klub na plaži.

Ustanovili so podjetje Tanka linija in na zemljišču v bližini plaže, ki je že več let znana kot svingerski raj, so zabrneli gradbeni stroji. Na spletu so se že pojavili oglasi, v katerih so natančne koordinate, kje jih je mogoče najti, in cenik storitev.

Za gradbeni poseg v zalivu, ki je od leta 1968 zaščiten, nimajo ne gradbenega dovoljenja ne soglasja lastnikov sosednjih parcel, med katerimi je tudi mesto Rovinj. Gradbena in kmetijska inšpekcija sta prijavo že dobili; zaradi obilice dela pa se zadeve še nista lotili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 48

  • 06:47 27. Junij 2013.

    Dobr, da so na svetu tko moralni ljudje kt si ti!

  • 00:17 27. Junij 2013.

    zapreti vse ki to dovolijo in počnejo na javnih prostorih

  • 00:16 27. Junij 2013.

    saj nisi žival, če si nekaj zaželiš se ne rabi tega narediti..NISI ŽIVAL

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.