Rusi ubili terorista

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ruska varnostna služba FSB preprečila teroristični napad v Moskvi, pri čemer je ubila dva domnevna terorista.
Oglej si celoten članek

Ruska varnostna služba FSB je danes preprečila teroristični napad v Moskvi, ki so ga hoteli izvesti trije ruski državljani. Ruski protiteroristični odbor je sporočil, da so med poskusom aretacije ubili dva osumljenca, tretjega pa so prijeli.

Skupina treh Rusov je bila v hiši na obrobju Moskve. Ko so jih skušali prijeti, je prišlo do medsebojnega streljanja, v katerem je bil lažje ranjen agent FSB.

Nič o napadu

Kot je spočil omenjeni odbor, so "kriminalci, ruski državljani, prišli iz Afganistana in Pakistana, kjer so se urili in pripravljali na atentat".

Oblasti niso sporočile, kakšen napad so načrtovali. Neimenovani uradni vir je ruski tiskovni agenciji Ria povedal le, da so napad nameravali izvesti v središču ruske prestolnice, poroča britanski BBC.
O akciji je bil obveščen ruski predsednik Vladimir Putin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.