Ruska vohunka ostala brez potnega lista

Foto: Žurnal24 Agentka 90-60-90, kot so jo poimenovali mediji, bo morala ostati v Moskvi. (Foto
Britanske oblasti naj bi neuradno odvzele potni list ruski vohunki Anni Chapman.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko so ZDA Chapmanovo po veliki vohunski aferi izgnale, je ta izrazila željo, da bi se iz Moskve vrnila v Veliko Britanijo, kjer je pet let živela s svojim nekdanjim možem, piše Daily Telegraph.

A britanske oblasti naj bi ji že preklicale njeno britansko državljanstvo ter njen potni list, potem ko je notranja ministrica minuli teden v izrednem postopku pregledala njen primer.

Chapmanova je sicer ena izmed 10 ruskih vohunov, ki so več let delovali v ZDA in jih je minuli teden aretiral ameriški FBI . Včeraj so jih, po priznanju na sodišču na Manhattanu, izgnali iz države.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.