Ruska vohunka znova v javnosti

Foto: Žurnal24 Anna Chapman (Foto: Reuters)
Ruska vohunka Anna Chapman, ki je pozornost javnosti pritegnila s svojim videzom, se je po treh mesecih, odkar so jo iz ZDA izgnali v Rusijo, pojavila v javnosti, a ostaja skrivnostna.
Oglej si celoten članek

Ann Chapman je bila del skupine 10 ruskih vohunov, ki so jih ZDA z Rusijo zamenjale za ujete ameriške vohune. Njen primer je bil najodmevnejši, ker njen mož ni vedel, kdo je v resnici bila, in zaradi njenih vročih fotografij na družabnih omrežjih.

Po treh mesecih, odkar je prišla v Rusijo, se je prvič pojavila v javnosti, in sicer na izstrelitvi vesoljskega plovila v Kazahstanu. Izjav ni dajala in je pred novinarji pobegnila v varovano zgradbo zraven izstrelišča, poroča BBC.

Kaj počne v Rusiji, ni znano, po nekaterih informacijah pa naj bi bila svetovalka predsednika ene izmed ruskih bank.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.