Ruski diplomati grozili hrvaškemu novinarju, sledilo je tole ...

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Hrvaška vlada je iz države izgnala dva ruska diplomata, ki sta grozila novinarju hrvaškega časnika Večernji list, razkriva hrvaška revija Nacional. Grožnje je za STA danes potrdil tudi novinar Večernjega lista Hassan Haidar Diab.
Oglej si celoten članek

Hrvaška vlada je iz države 25. aprila izgnala 18 ruskih diplomatov in šest članov osebja ruskega veleposlaništva v Zagrebu.

Dva od njih sta pred tem neposredno grozila novinarju Večernjega lista Hassanu Haidarju Diabu zaradi njegovega članka o likvidacijah, ki jih v Ukrajini izvaja zloglasni čečenski voditelj Ramzan Kadirov.

Diaba je po objavi članka po telefonu poklical tiskovni predstavnik ruskega veleposlaništva na Hrvaškem Matvej Sidorov in mu dejal, da bodo njegov članek prevedli in poslali Kadirovu. Ko je Diab Sidorova vprašal, ali mu grozi, mu je ta odgovoril, naj si to interpretira, kakor želi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:28 3. Maj 2022.

    Vladimir daj prosim pokaži hrčkom kdo je šef ker zgleda da mislijo da lahko drkajo cel svet tako kot to …

  • 10:17 3. Maj 2022.

    Bojo poiskali ustaše v Ukrajini.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.