S Harlem shakeom bi lahko zrušili letalo

Vedno bolj priljubljen ples Harlem shake je študente spravil v težave.
Oglej si celoten članek

Ameriška uprava za letalstvo je namreč sprožila preiskavo proti študentom, ki so v nevarnost spravili vse potnike in člane posadke, potem ko so med letom na letalu zaplesali vse bolj priljubljeni ples Harlem shake. Upravo najbolj zanima, v kateri fazi leta se je odvijal ples.

Skupina ameriških študentov iz univerze v Koloradu, ki so potovali na turnir v frizbiju v San Diego, je namreč pregovorila vse potnike, da vstanejo in zaplešejo nori ples. Strokovnjaki za varnost na letalu so prepričani, da bi takšen množičen ples lahko povzročil velike težave pilotu, poroča The Sun.

Če se namreč toliko ljudi istočasno sprehaja po letalu, lahko pride do spremembe ravnotežja, kot posledica pa se lahko izgubi nadzor nad letalom, je povedal strokovnjak Glenn Winn, ki ne more verjeti, da je posadka dovolila tovrstno zabavo.

Video je posnel študent Matt Zelin, ki je povedal, da ne vidi nobene težave, zakaj bi s plesom zabredli v težave. "Vprašali smo posadko in rekli so nam, da je varno," je še povedal.

Videoposnetek plesočih potnikov, ki si ga lahko ogledate zgoraj, je postal pravi hit na Youtubu. Do sedaj si ga je ogledalo več kot dva milijona in pol gledalcev.

Kakšna kazen bi lahko doletela študente, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:43 2. Marec 2013.

    Spoštovani novinar!<br /><br />Tekst: "what phase the flight was in during the dancing in the aisles..." se ne prevede "v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.