S kislino v čevlju jo je hotel ubiti

Nek Japonec je skušal žensko, ki jo je zasledoval, ubiti s kislino v čevljih.
Oglej si celoten članek

Štiridesetletni Tatsujiro Fukasawa naj bi ženski dal v čevelj hidrofluorno kislino, ki velja za zelo jedko kemikalijo. Policija ga je že aretirala.

Ženska, ki je bila njegova sodelavka, ni umrla, na delu leve noge pa se ji je pojavila gangrena, so sporočili reševalci. Ni pa znano, kako huda poškodba je ter ali ji bodo morali nogo amputirati.

Moški, ki napad na žensko zanika, naj bi omenjeno kislino dobil na svojem delovnem mestu. 

Kislina se preko kože absorbira v kri, kar lahko vodi do odpovedi organov ter srčnih infarktov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:19 29. Marec 2013.

    Ti vzhodnjaki imajo že tradicionalno vedno ene prefinjene metode umorov. Kitajci so obsojenemu na smrt vsak dan dostavili lepo pečenega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.