S kladivom nad otroke

Foto: Žurnal24 Žrtev včerajšnjega napada. (Foto: EPA)
Kitajsko pretresa že tretji krut napad na otroke v tem tednu. Tokrat je moški s kladivom vkorakal v vrtec, poškodoval pet otrok, nato pa se je pred njimi zažgal.
Oglej si celoten članek

Moški se je po tem, ko je s kladivom poškodoval pet otrok, polil z bencinom, se zažgal in zgrabil še dva otroka, ki naj bi zgorela z njim. Vzgojiteljem je na srečo uspelo rešiti oba. Pet otrok je hospitaliziranih, vendar na srečo ni nobeden v kritičnem stanju.

Manj sreče so imele včerajšnje žrtve napada, ko je neki moški z nožem vdrl v vrtec. 28 otrok je v kritičnem stanju, poroča CNN.

V sredo je neki moški prav tako z nožem napadel osnovno šolo. Kakšno je zdravstveno stanje 18 učencev in učitelja, ni znano.

Ravno na ta dan so na Kitajskem usmrtili moškega, ki je prejšnji mesec do smrti zabodel osem osnovnošolcev, pet pa jih je poškodoval.

Policija je sicer vse napadalce prijela, vendar molči o tem, ali so napadi povezani, zgodili pa so se v različnih krajih Kitajske. Povsod v okolici vrtcev in šol so poostrili nadzor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.