S križarke padel 24-letnik

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hrvaška in italijanska pomorska policija iščeta 24-letnika iz Paname, ki naj bi v noči na četrtek padel s križarke Serenade of the Seas.
Oglej si celoten članek

Na hrvaški strani 24-letnika iščeta ladja obalne straže in čoln LK Šibenik, na italijanski strani pa čoln MRCC Roma in helikopter italijanske obalne straže. Italijanska obalna straža je iskanje okrepila še z letalom, piše 24sata.

Opozorilo ladjam, naj bodo pozorne

Nacionalno koordinacijsko središče za reševanje na morju (MRCC) Reka je zjutraj prejelo obvestilo, da je v morje še iz neznanih razlogov padel 24-letni član posadke. Ladja, ki pluje pod panamsko zastavo, je bila na poti v Benetke, moški pa naj bi v morje padel nekje na sredini Jadrana.

MRCC je obvestil tudi vse ladje, ki plujejo na omenjenem območju, naj bodo pazljive in pozorne na pogrešanega moškega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.