S pokojnice vzeli odtise in ponaredili oporoko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dve mladi dekleti sta skušali ponarediti oporoko in tako pridobiti dva milijona kun.
Oglej si celoten članek

Hudo bolna ženska je v starosti 57 let sredi julija umrla v svojem stanovanju v Dubrovniku. V oporoki, ki jo je pustila za seboj, pa je vse svoje imetje (premičnine in nepremičnine) zapustila eni od deklet, ki sta ji nudile zdravstveno pomoč. Premoženje ocenjujejo na dva milijona kun (dobrih 266 tisoč evrov).

Dekleti, stari 20 let, sta namreč takoj po njeni smrti vzeli njene prstne odtise ter najeli dve priči, ki sta oporoko podpisali. Policija sumi, da je v prevaro vpletena tudi 53-letnica.

V oporoki piše, da je bila napisana takrat, ko je bila pokojnica še živa. Ena od prič je bil policijski vajenec, ki je fant ene od deklet.

Vse štiri so že privedli pred državnega tožilca, vpleteni fant pa je izgubil službo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.