S potapljajoče se ladje v pripor

Foto: Žurnal24 Plevnika so po pristanku privedli na policijsko postajo. Foto: Žurnal24 Plevnik je helikopter odganjal, češ da mu bo potopil čoln. Policist se je vseeno Foto: Žurnal24 Policist in lastnik ladje sta se rešila zadnji trenutek. Foto: Žurnal24 Spektakularno reševanje je spremljala množica radovednežev. Foto: Žurnal24 Ivan Plavnik, lastnik v lokal predelane ladje "Sim pa tam" ("Sem ter tja") se od Foto: Žurnal24 Ko se je čoln res začel potapljati, se je Plevnik vseeno odločil za pomoč polici
Zaradi v deževju močno narasle reke Save je v nedeljo popoldne v Zagrebu potonila ladja Sim pa tam. Lastnika je z nje zadnji trenutek spravil šele policijski helikopter.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.