S sabo vzel le majhen nahrbtnik in psa

Foto: You tube
Foto: You tube
Aslan iz Damaska je na pot vzel le majhen nahrbtnik in svojega psa.
Oglej si celoten članek

Aslan iz Sirije se je na pot v boljše življenje odpravil le z majhnim nahrbtnikom in svojim psom Rose. "Da bi odšel brez psa, sploh nisem pomislil," mimoidočim odgovarja 17-letnik, ki je iz Damaska prepešačil že 500 kilometrov in je v minulih dneh prišel na grški otok Lesbos. On, torba in pes, ki ima tudi svoj potni list.

Ko mu rečejo, da ne more s sabo nositi psa, odgovori: "Imam hrano in vodo, imam vse." Na vpašanje, zakaj je s sabo vzel le majhno torbo in psa, pa odgovori: "Svojega psa imam rad."

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.