S skoraj 300 kilogrami plačana pred kamero

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Posebni fetiš imajo uporabniki spleta, ki so skoraj 300-kilogramski Donni Simpson plačevali za to, da so jo lahko preko zaslona gledali, kako se prehranjuje. Gospa zdaj počasi izgublja kilograme.
Oglej si celoten članek

Začelo se je z dnem, ko je neki moški iz Nemčije ženski v ZDA poslal kreditno kartico in jo prosil, naj si kupi pice, kitajsko in drugo hitro hrano. Donna Simpson je po poročanju NBC-ja sprejela nenavadno naročilo, ki je vključevalo željo, da naj denar porabi za dosego njegove želje, da se čim bolj zredi. Nemec je po njenih navedbah bil zadovoljen že z dejstvom, da je vedel, da "jo hrani", ne glede na to, da je ni videl in ni mogel preveriti njenih 270 kilogramov.

Fetiš za plačilo

Več let je bila mati dveh otrok zvezda skupnosti, katere fetiš predstavlja "čaščenje" in finančno podpiranje predebelih ter spodbujanje teh, da se še bolj zredijo. Donna Simpson je odprla spletno stran, preko katere je zaslužila kar nekaj denarja – vsak, ki jo je želel prek spletne kamere opazovati pri prehranjevanju, je moral za to plačati 19 dolarjev mesečno, navaja NBC. S stranjo in svojim načinom življenja je Donna postala prepoznavna v nekaterih medijih po svetu in se je udeleževala različnih dogodkov.

Nič več rejenja

Po nekaj letih pa se je ob razhodu s svojim partnerjem preselila in popolnoma spremenila življenje. Odločila se je, da konča s "prodajanjem" svoje debelosti, in začela hujšati. Svojo spletno stran s posnetki hranjenja je zamenjala z blogom, preko katerega bralce seznanja z napredkom pri izgubi prekomerne teže. Doslej je shujšala za skoraj 40 kilogramov. Upa, da ji bo kmalu uspelo priti do telovadnice in se začeti ukvarjati z gibanjem, predvsem v bazenu. Drastično je seveda spremenila tudi svoje prehranjevalne navade.

Spoznala pravi obraz drugih in sebe

Ob tem se po pisanju NBC-jevega portala Donna zaveda, da ne bo nikoli suha, spoznala pa je, da je doslej zanemarjala sebe, ob tem pa bila pravzaprav objekt fantazije za druge. Zdaj nekako prezira tiste, ki se naslajajo nad predebelimi. Po njenem gre večinoma za bogatejše ljudi in študente z nagnjenji do debelejših. Prav te tudi krivi za lastno debelost – brez njih bi bila bolj zdrava in srečnejša.

Zdaj se predvsem trudi posvetiti svojima otrokoma, štiriletni hčeri in 15-letnemu sinu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:42 15. Marec 2012.

    tako je!!pa vejevje v moji goši naj pride skup vlačit za kurjavo do ceste:)

  • 17:08 30. December 2011.

    jaz ji priporočam tole:<br /><br />http://www.kulinarika.net/recepti/16263/zelenjavne-jedi/zeljna-musaka/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.