S spolnimi uslugami do zastonj stanovanja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Lastniki stanovanj ponujajo ženskam brezplačno bivanje v zameno za spolne usluge.
Oglej si celoten članek

Oglasi, v katerih brez olepševanja lastniki stanovanj ženskam ponujajo brezplačno bivanje v zameno za spolne usluge, so se pojavili na Craigslistu. Kot piše standard.co.uk, so stanovanja, ki jih ponujajo, na prestižnejših lokacijah v Londonu. 

V enem od oglasu ponudnik v zameno za "15-minutno crkljanje odraslih na teden" ponuja bivanje v luksuznem stanovanju v Londonu. Moški, ki stanuje v bližini stadiona Stamford Bridge, ima prosto sobo za žensko, ki bi bila pripravljena opraviti nekaj masaž tedensko.

Foto: Craigs list/Printscreen Craigs list Nek drug lastnik stanovanja, ki živi v večji hiši na jugu Londona, pravi ženski ne bi računal najemnine, za katero bi pod normalnimi pogoji bilo treba odšteti okrog 670 evrov. "Trenutno ne potrebujem denarja, zato sem pripravljen oddajati pravemu dekletu, v zameno za malo pomoči pri gospodinjstvu in odraslo zabavo. O podrobnostih se lahko pogovarjamo. Mora biti diskretna," je še zapisal. 

Moški, ki se lahko pohvali z luksuzno hišo, v kateri ima bazen, spa, telovadnico in teniško igrišče, si je zaželel lepega dekleta. Izbiral bo le med tistimi kandidatkami, ki bodo poslale fotografijo. 

Kot piše standard.co.uk, zakon trenutno ne prepoveduje objave takšnih oglasov, naj bi se pa Craigslist zavezal, da ne bodo objavljali žaljivih in obscenih oglasov. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:07 11. Oktober 2016.

    baje imajo fantje več možnosti

  • 13:06 10. Oktober 2016.

    Pravijo, da celo do EU parlamenta...

  • 10:01 10. Oktober 2016.

    Razlika med nami in Londonom je to, da tam ponujajo ljudje, ki so si stanovanje zaslužili. Pri nas pa padajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.