S takimi potniki se spopada kabinsko osebje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kabinsko osebje na letalih mora pretrpeti marsikaj sodeče po slikah objavljene na družabnih omrežjih z oznako #passengershaming (sramotenje potnikov). Ste kaj podobnega doživeli tudi vi?
Oglej si celoten članek

Kabinskemu osebju ni lahko, tudi na najdaljših letih morajo biti do potnikov ustrežljivi in prijazni. Posebej težko pa to postane, če prestopijo vse meje sprejemljivega. Nekateri potniki so nevljudni, za sabo zapuščajo pravi kaos in se niti malo ne ozirajo na druge potnike. Z oznako #passengershaming (sramotenje potnikov) sedaj kabinsko osebje in tudi drugi potniki na družabnih omrežjih delijo doživeto. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.