Šala ali ugrabitev?

Foto: Žurnal24 Nemci se sprašujejo, ali gre za šalo ali ugrabitev. (Foto: Google Street View)
Na nemškem Google Street Viewu se je pojavila fotografija nagega moškega v prtljažniku avtomobila. Gre za ugrabitev ali šalo?
Oglej si celoten članek

Po tem, ko so po nekaj mesecih burne javne razprave v Nemčiji sprožili storitev Google Street View, so se na spletu pojavili nenavadni posnetki. Najbolj bizaren je prizor iz ulice Zwerchgasse v mestu Meinheim, kjer so Googlove kamere posnele nagega moškega v prtljažniku svojega avtomobila.

Google je onemogočil dostop do fotografije, saj si prizadevajo ugotoviti, ali gre za šalo ali za resno kaznivo dejanje, nemški spletni portali pa omenjajo celo ugrabitev. Kljub temu večina meni, da gre zgolj za šalo ali izgubljeno stavo, saj poleg avtomobila stoji plastenka, v kateri naj bi bilo čistilo, s katerim je moški čistil svojega jeklenega konjička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.