Salvini Geru: "Odpelji migrante v Hollywood"

Foto: Epa
Foto: Epa
Matteo Salvini nad Richarada Gera.
Oglej si celoten članek

Italijanski notranji minister Matteo Salvini se je odzval na pozive hollywoodskega igralca Richarda Gera, naj italijanska vlada sprejme migrante z ladje španske nevladne organizacije Open Arms. Geru, ki ga je imenoval "velikodušni milijonar" je predlagal, da migrante s svojim zasebnim letalom odpelje v Hollywood in jih nastani v svojih vilah.

Foto: Profimedia Matteo Salvini "Glede na to, da tega velikodušnega milijonarja skrbi usoda migrantov z ladje Open Arms, se mu zahvaljujemo: vse ljudi na krovu lahko odpelje nazaj v Hollywood s svojim zasebnim letalom in jih oskrbi v svojih vilah. Hvala vam, Richard," je dejal Salvini, ki je znan po svojem odklonilnem stališču do migrantov.  

Igralec se je v petek vkrcal na ladjo Open Arms in migrantom delil hrano in vod. Na ladji, ki ji Italija ne dovoli vplutja v svoje vode, je 160 migrantov. Gere je nato italijanske oblasti pozval, naj ladji dovolijo vplutje in Salvinija primerjal z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom. "Tudi mi imamo težave z begunci, ki prihajajo iz Hondurasa, Salvadorja, Nikaragve, Mehike ... zelo podobno je temu, s čimer se soočate tukaj," je dejal Gere. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • dd
    11:03 13. Avgust 2019.

    Salvini skrbi za svoj narod, ki v stalnem strahu živi pred poslistvi, ropi, krajami, umori s strani migrantov. Bogataši in …

  • 07:47 12. Avgust 2019.

    Gare, če imate že vi problem z ilegalci, za kaj jih vsiljujete še nam..??

  • 16:33 11. Avgust 2019.

    Bravo Salvini!! Taki politiki bi morali biti v vseh EU državah, pa ne bi bilo problemov z izmečki,ki posiljujejo evropejke, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.