Sama rodila na ulici

Foto: You tube Honduras Foto: You tube rodila na ulici
Ana je rodila na ulici. Taksi jo je vrgel ven, saj v avtu ni želel imeti krvavih madežev.
Oglej si celoten članek

Ana Belis Hernandez je pretekli teden rodila kar na ulici v Tegucigalpi v Hondurasu. Medtem ko se je s taksijem peljala v bolnišnico, je dobila popadke. Taksist v avtu ni želel imeti krvavih madežev, zato jo je vrgel iz avta in odpeljal naprej.

"Slekla sem pulover in dojenčico zavila vanj. Ker ta ni bil dovolj, sem morala uporabiti še majico," je povedala Ana.

Preteklo je kar nekaj časa, da se je ustavila prva oseba, ki je pomagala Ani, ki je svojo dojenčico ves čas držala v rokah. Mimoidoči je nato poklical reševalce, ki so mater in deklico oskrbeli. Dojenčica, ki so jo poimenovali Milagro, je kljub blagi okužbi že v najlepšem redu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.