Sanader je prebolel pljučnico

Foto: Žurnal24 Hrvaški minister za zdravje Darko Milinović in Sanaderjev osebni zdravnik dr. Mi
Nekdanji hrvaški premier Ivo Sanader, ki je te dni preboleval pljučnico, se počuti veliko bolje in je že ozdravel.
Oglej si celoten članek

Hrvaški minister za zdravje Darko Milinović je pojasnil, da je Ivo Sanader ozdravljen. Sanader je še v petek obiskal Klinično bolnišnico za nalezljive bolezni v Zagrebu, kamor je prišel na rentgenski pregled pljuč in kontrolno analizo krvi. Po besedah Sanaderjevega zdravnika dr. Miroslav Samaržija Sanaderjevi izvidi kažejo, da je prebolel pljučnico in je zdrav. Samaržija je še zanikal navedbe, da naj bi se Sanader zdravil v Ljubljani.

Ivo Sanader je julija podal svoj odstop z mesta premierja, v začetku avgusta pa je zbolel za pljučnico in se je devet dni zdravil na zagrebški kliniki za pljune bolezni Jordanovac. Do danes ni navedel razlogov za odstop.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.