Sanader se bo zdravil doma

Foto: Žurnal24 ivo_sanader_24sata_1511
Nekdanji hrvaški premier Ivo Sanader je bil okoli poldneva izpuščen iz zagrebške klinike za pljučne bolezni Jordanovac. Zdravljenje bo nadaljeval v domači oskrbi.
Oglej si celoten članek

Sanader je preživel težko obliko pljučnice, doma pa bo moral še nadaljevati zdravljenje z antibiotiki. Sicer pa so kontrolni izvidi odlični, je izjavil hrvaški minister za zdravstvo Darko Milinović. Povedal je še, da se bo Sanader čez teden dni moral vrniti v Jordanovac na pregled, navaja Jutarnji list.

Vodja oddelka za pulmologijo na Jordanovcu Miroslav Samaržija je za hrvaško tiskovno agencijo Hina potrdil, da je bolnišnično zdravljenje za Sanaderja zaključeno, saj se ˝popolnoma dobro˝ počuti.

Kot je povedal, nima Sanader doma predpisanega nobenega posebnega režima, ampak ˝se bo doma odpočil in bo lahko nato normalno počel vse, kar načrtuje in želi˝. Dodal je še, da vzroka vnetja pljuč niso odkrili, vendar pa to ni nič nenavadnega, saj se to pogosto zgodi, je še poročala Hina.

Sanader je bil vse od odstopa s položaja premiera 1. julija na dopustu, in sicer na križarjenju po Jadranu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.