Sandy Hook bodo podrli

Foto: EPA
Foto: EPA
Na njenem mestu bodo zgradili novo stavbo.
Oglej si celoten članek

Poslopje osnovne šole Sandy Hook, kjer se je decembra lani zgodil krvav pokol, bodo podrli in na njegovem mestu postavili novo. Odločitev so prebivalci Newtowna z veliko večino 4.504 za in 558 proti izglasovali na referendumu, na katerem so odločali o porabi 50 milijonov ameriških dolarjev državnih sredstev.

"Premagali smo še eno oviro," je povedala Debbie Leidlein iz odbora za izobraževanje. "Čas je, da naše otroke pripeljemo domov," pa je dejal James Gaston, član mestne uprave. Od pokola, v  katerem je Adam Lanza ubil 20 otrok in šest odraslih žensk, so otroci obiskovali osnovno šolo v bližnjem mestu Monroe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.