Sandy spremenila pokrajino

Foto: Nasa new jersey Foto: Nasa new jersey
Vesoljska agencija Nasa je objavila posnetke, ki dokazujejo, kako je hurikan Sandy ponekod spremenil obalo ZDA.
Oglej si celoten članek

"Posebna prošnja. Ko boste jutri pregledovali hišo, si vzemite nekaj sekund in nanjo obesite zastavo ZDA in tudi zastavo naše skupnosti, če ju seveda še imate. Pokažimo New Jerseyju in svetu, da smo močni,“ so oblasti mesta Mantoloking v New Jerseyju na svoji spletni strani pozivali tamkajšnje prebivalce. Ti imajo trenutno hujše skrbi in za iskanje zastav verjetno ne bodo našli časa.

Nekaterim hurikan Sandy namreč ni odpihnil le zastav, ampak celo hišo. Fotografije vesoljske agencije Nasa prikazujejo neverjetno moč, s katero je hurikan pustošil po mestu. Kjer je nekoč stalno naselje, sedaj teče voda. Ocean Boulevard na novih posnetkih skorajda ni viden. Voda, ki je narasla do višine mostov, si je udrla pot in mesto dobesedno razdelilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.